Pjesëmarrje në Konferencën Rajonale [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Pjesëmarrje në Konferencën Rajonale

Risi  |  28 Tet 2019
UD Kryetari i Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Mr Faik Arsllani dhe gjyqtari Dr Xhemali Saiti, me ftesë të Drejtorisë kryesore për të drejtat e njerëzve dhe të sundimit të së drejtës së Këshilit të Evropës, morrën pjesë në veprimtarinë e konferencës rajonale me temë “Ndarja e përgjegjësisë gjatë zbatimit të Konventës Evropiane për të drejtat e njerëzve: tejkalimi i sfidave përmes shfrytëzimit të mjeteve të reja juridike”. Konferenca rajonale u mbajt më 24 dhe 25 Tetor 2019 në Sarajevë, Bosnjë dhe Hercegovinë, ndërsa morrën pjesë përfaqësues të gjykatave më të larta rajonale.
   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_