Соопштение од одржана Општа седница на Врховниот суд на Република Северна Македонија [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Соопштение од одржана Општа седница на Врховниот суд на Република Северна Македонија

Новости  |  12.1.2022
Врховниот суд на Република Северна Македонија на 11.01.2022 година (вторник) одржа електронска Општа седница преку платформата ZOOM, на која беше предложен и прифатен следниот:

ДНЕВЕН РЕД

1. Одлучување по приговор на судија на Основен суд Велес, изјавен против Годишниот распоред за работа на Основен суд Велес за 2022 година, донесен од Претседателот на Основен суд Велес.

По одржана расправа се донесе заклучок Општата седница да се одложи за да се прибават потребни материјали по точката на дневен ред и во најкраток можен рок да се закаже Општа седница.

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_