Соопштение за одржување на проширена Општа седница на Врховниот суд на Република Северна Македонија [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Соопштение за одржување на проширена Општа седница на Врховниот суд на Република Северна Македонија

Соопштенија за јавност  |  07.9.2021
Врховниот суд на Република Северна Македонија ќе одржи електронска проширена Општа седница преку платформата ZOOM на 17.09.2021 година (петок), со почеток во 11,00 часот, со следниот предлог на:

ДНЕВЕН РЕД

1.Разгледување на Извештаите за работа на судовите во Република Северна Македонија за 2020 година.

            2.Разгледување на Извештајот за работа на Вишиот Управен суд.                    

            3.Разгледување на Извештајот за работа на Управниот суд.

4.Разгледување на Извештајот за работа на Апелациониот суд Скопје за 2020 година.         

            5.Разгледување на Извештаите за работа на основните судови од подрачјето на Апелациониот суд Скопје за 2020 година.

            -Основен кривичен суд Скопје

            -Основен граѓански суд Скопје

            -Основен суд Велес

            -Основен суд Гевгелија

            -Основен суд Кавадарци

            -Основен суд Кратово

            -Основен суд Крива Паланка

            -Основен суд Куманово

            -Основен суд Неготино

            6.Разгледување на Извештајот за работа на Апелациониот суд Гостивар за 2020 година.          

7.Разгледување на Извештаите за работа на основните судови од подрачјето на Апелациониот суд Гостивар за 2020 година.

            -Основен суд Гостивар

            -Основен суд Дебар

-Основен суд Кичево

            -Основен суд Тетово 

8.Разгледување на Извештајот за работа на Апелациониот суд Битола за 2020 година.           

            9.Разгледување на Извештаите за работа на основните судови од подрачјето на Апелациониот суд Битола за 2020 година.

            -Основен суд Битола

            -Основен суд Крушево

            -Основен суд Охрид

            -Основен суд Прилеп

            -Основен суд Ресен

            -Основен суд Струга

            10.Разгледување на Извештајот за работа на Апелациониот суд Штип за 2020 година.           

            11.Разгледување на Извештаите за работа на основните судови од подрачјето на Апелациониот суд Штип за 2020 година.

            -Основен суд Берово

            -Основен суд Виница

            -Основен суд Делчево

            -Основен суд Кочани

            -Основен суд Радовиш

            -Основен суд Свети Николе

            -Основен суд Струмица

            -Основен суд Штип

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_