Соопштение од одржана седница на Одделот за разумен рок [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Соопштение од одржана седница на Одделот за разумен рок

Соопштенија за јавност  |  29.11.2022
Врховниот суд на Република Северна Македонија, на ден 28.11.2022 година, одржа седница на Одделот за судење во разумен рок, на која беше предложен и прифатен следниот:

 

Д Н Е В Е Н  Р Е Д

 

1. Усвојување на Предлог - Записникот од седницата на Одделот за судење во разумен рок одржана на ден 18.04.2022 година.

2. Разгледување и усвојување на Извештаите за движење на предметите во Одделот за судење во разумен рок за месеците: април, мај, јуни, јули, август, септември и октомври 2022 година.

3. Разно.

 

По одржаната расправа:

 

По првата точка од дневниот ред, се усвои Записникот од седницата на Одделот за судење во разумен рок одржана на ден 18.04.2022 година;

По втората точка од дневниот ред, се разгледаа и се усвоија Извештаите за движење на предметите во Одделот за судење во разумен рок, за периодот од месец април, заклучно со месец октомври 2022 година.

 

 

Врховен суд на Република Северна Македонија

                                                                                         Оддел за судење во разумен рок

 

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_