Соопштение од одржана Општа седница на Врховниот суд на Република Северна Македонија [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Соопштение од одржана Општа седница на Врховниот суд на Република Северна Македонија

Соопштенија за јавност  |  20.5.2022
Врховниот суд на Република Северна Македонија на 19.05.2022 година (четврток) одржа електронска Општа седница преку платформата ZOOM, на која беше предложен и прифатен следниот предлог на:

 

Д Н Е В Е Н  Р Е Д

 

1. Измена на одлуката за именување членови на Советот за одлучување по жалбата изјавена против решение на Судскиот совет на Република Северна Македонија.

По одржаната расправа, Општата седница:

По точката на дневниот ред донесе одлука за измена на одлуката за именување членови на Советот за одлучување по жалбата изјавена против решение на Судскиот совет на Република Северна Македонија.

 

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_