Соопштение за одржување на седница на Одделот за граѓански дела [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Соопштение за одржување на седница на Одделот за граѓански дела

Соопштенија за јавност  |  17.6.2024
Врховниот суд на Република Северна Македонија ќе одржи седница на Одделот за граѓански дела на ден 18.06.2024 година (вторник), со почеток во 12,00 часот, со следниот предлог на

 

Д Н Е В Е Н    Р Е Д

 

1. Усвојување на Записник од седницата на Одделот за граѓански дела одржана на ден 30.05.2024 година;

2. Разгледување и усвојување на Извештајот за движење на предметите во Одделот за граѓански дела за месец април 2024 година;

3. Расправа по правни прашања од граѓанскиот оддел на Апелациониот суд Битола;

4. Расправа по правни прашања од граѓанскиот оддел на Апелациониот суд Скопје;           

5. Расправа по правно прашање од граѓанскиот оддел на Апелациониот суд Штип;

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_