ЈАВЕН ОГЛАС БР. 1/2020 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

ЈАВЕН ОГЛАС БР. 1/2020

Новости  |  27.10.2020
Врз основа на член 3 став 2 од Законот за судска служба (Службен весник на Република Македонија бр.43/14), член 23 од Законот за работните односи (Службен весник на Република Македонија бр.167/15), Правилникот за внатрешна организација и систематизација на работните места во Врховниот суд на Република Македонија и согласноста од Министерството за финансии бр. 18-5474/2 од 30.09.2020 година

 

ВРХОВНИОТ СУД НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

објавува

ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ 1/2020

за вработување на 3 (три) лица на неопределено време

на следните работни места

 

      Целосниот текст на огласот може да се преземе на следниот линк

 

   

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_