Соопштение за одржување на Општа седница на Врховниот суд на Република Северна Македонија [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Соопштение за одржување на Општа седница на Врховниот суд на Република Северна Македонија

Соопштенија за јавност  |  14.1.2022
Врховниот суд на Република Северна Македонија ќе одржи електронска Општа седница преку платформата ZOOM на 18.01.2022 година (вторник), со почеток во 14,00 часот, со следниот предлог на:

ДНЕВЕН РЕД

1. Одлучување по приговор на судија на Основен суд Велес, изјавен против Годишниот распоред за работа на Основен суд Велес за 2022 година, донесен од Претседателот на Основен суд Велес (одложена од 11.01.2022 година).

2. Одлучување по приговор на судија на Основен суд Гевгелија, изјавен против Годишниот распоред за работа на Претседателот на судот и судиите во Основниот суд Гевгелија со судско одделение во Валандово за 2022 година, донесен од Претседателот на Основен суд Гевгелија.

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_