Годишен план за работа [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Годишен план за работа

Годишен план за работа

Година
Опис Година Преземање
Програма за работа на ВСРСМ за 2023 година
Врховен Суд на Република Северна Македонија ; 
2023
Годишен распоред за работа на Претседателот и судиите во Врховниот суд на Република Северна Македонија за 2023 година
Врховен суд на Република Северна Македонија; 
2023
Одлука за изменување и дополнување на Годишниот распоред за работа на Претседателот и судиите во ВСРСМ од 06.10.2022 година
Врховниот суд на Република Северна Македонија; 
2022
Одлука за изменување и дополнување на Годишниот распоред за работа на Претседателот и судиите во ВСРСМ од 26.01.2022 година
Врховниот суд на Република Северна Македонија ; 
2022
Програма за работа на ВСРСМ за 2022 година
Врховен суд на Република Северна Македонија ; 
2022

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести