Годишен план за работа [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Годишен план за работа

Годишен план за работа

Година
Опис Година Преземање
Годишен распоред за работа на судските службрници во ВСРСМ за 2024 година
Врховен Суд на Република Северна Македонија; 
Годишен распоред за работа на судските службрници во ВСРСМ за 2024 година
2024
Одлука за изменување и дополнување нa Годишниот распоред за работа на Претседателот и судиите во ВСРСМ од 20.10.2023 година
Врховен Суд на Република Северна Македонија; 
2023
Одлука за изменување и дополнување нa Годишниот распоред за работа на Претседателот и судиите во ВСРСМ од 21.06.2023 година
Врховен Суд на Република Северна Македонија; 
2023
Одлука за изменување и дополнување нa Годишниот распоред за работа на Претседателот и судиите во ВСРСМ од 15.05.2023 година
Врховен Суд на Република Северна Македонија; 
2023
Годишен распоред за работа на Претседателот и судиите во ВСРСМ за 2023 год.од 07.03.2023 година (Прочистен текст)
Врховен Суд на Република Северна Македонија; 
2023

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести