Годишен план за работа [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Годишен план за работа

Годишен план за работа

Година
Опис Година Преземање
Одлуката за изменување на Годишниот распоред за работа на Претседателот и судиите во ВСРСМ за 2024 година
Врховен Суд на Република Северна Македонија; 
2024
Годишен распоред за работа на судските службеници во ВСРСМ Су03 бр.14-24-1
Врховен суд на Република Северна Македонија; ; 
2024
Програма за работа на ВСРСМ за 2024 година
Врховен Суд на Република Северна Македонија; 
2024
Одлука за дополнување на Годишен распоред за 2024
Врховен суд на Република Северна Македонија; 
2024
Годишен распоред за работа на Претседателот и судиите во Врховниот суд на РСМ за 2024 година
Врховен суд на Република Северна Македонија; 
2024

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести