Shtëpi [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut

Gjykatat e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Kërkoni aktgjykime/aktvendime

  Gjykata
  Numri i lëndës
  Data
  _

  Të gjitha lajmet

  • Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut miratoi qëndrim parimor për akreditimet e mediave në lëndët civile me interes publik

   Risi, Njoftim për opinionin  | 15 Kor 2024 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut
   Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, në Seancën e përgjithshme miratoi qëndrim parimor për akreditimet e mediave në lëndët civile me interes publik. [më shumë]
  • THIRJE PUBLIKE DERI TE SHOQATAT DHE FONDACIONET NGA FUSHA E TË DREJTËS SË NJERIUR DHE SUNDIMI I SË DREJTËS

   Njoftim për opinionin  | 15 Kor 2024 | Këshilli Gjyqësor i RMV
   [më shumë]
  • Gjykata Supreme mbajti Seancë të përgjithshme lidhur me të drejtën për mjedis të shëndetshëm jetësor dhe ndotjen e ajrit

   Risi  | 12 Kor 2024 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut
   Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, sot mbajti Seancë të përgjithshme në prani të përfaqësuesve të mediave publike, në të cilën u diskutua mbi çështjen lidhur me të drejtën e mjedisit të shëndetshëm jetësor, me Iniciativë të paraqitur nga Shoqëria e avokatëve Goxho, Kiçeec dhe Novakovski nga Ohri, për miratimin e mendimit juridik parimor dhe qëndrimit parimor. [më shumë]

  Të gjitha lajmet