Почетна [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Судски совет на Република Северна Македонија

Судови во Република Северна Македонија

  Пребарување одлуки

  Суд
  Број на предмет
  Датум
  _

  Сите вести

  • Соопштение за одржување на седница на Одделот за граѓански дела

   Соопштенија за јавност  | 17.6.2024 | Врховен суд на Република Северна Македонија
   Врховниот суд на Република Северна Македонија ќе одржи седница на Одделот за граѓански дела на ден 18.06.2024 година (вторник), со почеток во 12,00 часот, со следниот предлог на [повеќе]
  • Соопштение за 491-та седница на Судскиот совет на РСМ - 24.06.2024 година

   Соопштенија за јавност  | 17.6.2024 | Судски совет на РСМ
   [повеќе]
  • Соопштение од одржана јавна седница по предметот ВКЖ1-29/24

   Соопштенија за јавност  | 13.6.2024 | Врховен суд на Република Северна Македонија
   Советот за казниви дела при Врховниот суд на Република Северна Македонија, по одржаната јавна седница на ден 12.06.2024 година одлучи по предметот ВКЖ1-29/24, оформен по жалба на обвинетиот С.А., изјавена преку бранителот Митко Солаков, адвокат од Скопје. [повеќе]

  Сите вести