Të gjitha lajmet [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Lajm Gjitha

Vit
Kategori

 • Njoftim për opinionin  | 11 Pri 2024 | Këshilli Gjyqësor i RMV

  Kumtesë për seancën e 484-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbahet me 18.04.2024

  [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 5 Pri 2024 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Njoftim për mbajtjen e Seancës së përgjithshme të Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut 05.04.2024

  Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, do të mbajë Seancë të përgjithshme më 08.04.2024 (e hënë), me fillim në orën 13,30, me këtë propozim: [më shumë]
 • Evenimente, Risi  | 4 Pri 2024 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Kryetarja e Gjykatës Supreme pati fjalim në Konferencën vjetore të gjyqtarëve përkushtuar veprimit të drejtë cilësor

  Kryetarja e Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Besa Ademi, pati fjalim në Konferencën vjetore të gjyqtarëve në organizim të Shoqatës së gjyqtarëve dhe Misionit të OSBE-së në Shkup. [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 3 Pri 2024 | Këshilli Gjyqësor i RMV

  Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut mori pjesë në Konferencën vjetore të gjyqtarëve

  [më shumë]
 • Risi  | 1 Pri 2024 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Gjykata Supreme shënoi Ditën e Jurisprudencës dhe promovoi Përmbledhjen e re të vendimeve gjyqësore

  Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, shënoi 31 marsin, Ditën e Jurisprudencës maqedonase dhe me rastin e kësaj date të rëndësishme publikoi dhe promovoi Përmbledhjen e re të vendimeve gjyqësore 2018 – 2023. [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 26 Mar 2024 | Këshilli Gjyqësor i RMV

  Kumtesë për seancën e 483-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbahet me 01.04.2024

  [më shumë]
 • Risi  | 25 Mar 2024 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Njoftim nga Seanca e përgjithshme e mbajtur e Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 25.03.2024, mbajti Seancë të përgjithshme, me këtë propozim: [më shumë]
 • Risi  | 22 Mar 2024 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Ademi: Procesi gjithëpërfshirës dhe rekomandimet e Misionit të vlerësimit të BE-së, janë një bazë e shkëlqyer për Strategjinë e komunikimit

  Kryetarja e Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, morri pjesë në punëtorinë e përpunimit të Strategjisë së komunikimit të Këshillit gjyqësor dhe të gjykatave të Republikës së Maqedonisë së Veriut (2024-2028). [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 21 Mar 2024 | Këshilli Gjyqësor i RMV

  Kumtesë për seancën e 482-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbahet me 27.03.2024

  [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 21 Mar 2024 | Këshilli Gjyqësor i RMV

  Është mbajtur mbledhja e dytë e Këshillit Drejtues të projektit “Përkrahja e BE-së për sundimin e së drejtës”

  [më shumë]
E parë<12345>E fundit

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_