Сите вести [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Вести сите

Година
Категорија

 • Соопштенија за јавност  | 26.4.2024 | Судски совет на РСМ

  Соопштение од 228-та седница на Судски буџетски совет - 25.04.2024 година

  [повеќе]
 • Новости, Соопштенија за јавност  | 25.4.2024 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Уважена е жалбата против мерката притвор во предметот за убиството на Вања Ѓорчевска

  Советот за казниви дела донесе Решение со кое жалбата на обвинетиот A.Ѓ. jа уважи [повеќе]
 • Новости, Соопштенија за јавност  | 25.4.2024 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Соопштение од одржана седница на Одделот за судска практика

  Врховниот суд на Република Северна Македонија на ден 22.04.2024 година одржа седница на Одделот за судска практика, на која беше усвоен следниот предлог на: [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 25.4.2024 | Судски совет на РСМ

  Покана за Брифинг со новинарите

  [повеќе]
 • Новости  | 23.4.2024 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Соопштение за одржување на јавна седница во врска со жалба против мерката притвор во предметот за убиството на Вања Ѓорчевска

  Јавна седница во врска со жалба против мерката притвор во предметот за убиството на Вања Ѓорчевска [повеќе]
 • Новости  | 22.4.2024 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Претседателката на Врховниот суд оствари посета на повеќе судови во државата

  Претседателката на Врховниот суд на Република Северна Македонија, Беса Адеми, оствари посета на Алелациониот Штип, Основниот суд Штип, Основниот суд Кочани, Основниот суд Виница и Основниот суд Радовиш. [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 22.4.2024 | Судски совет на РСМ

  ЈАВЕН ПОВИК до здруженијата и фондациите во областа на човековите права и владеењето на правото

  [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 22.4.2024 | Судски совет на РСМ

  Соопштение за 228-та седница на Судски буџетски совет - 25.04.2024 година

  [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 22.4.2024 | Судски совет на РСМ

  Соопштение за 485-та седница на Судскиот совет на РСМ - 29.04.2024 година

  [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 22.4.2024 | Судски совет на РСМ

  Кандидатски листи за избор на членови на Советот од редот на судиите

  [повеќе]

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_