Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

 

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Оценки и заклучоци по извештаите за работењето на судовите во Република Северна Македонија за 2023 година
Годишен
2023
Извештај за работата на Врховен суд на Република Северна Македонија за месец март 2024 година
Месечен
2024
Квартален извештај за 2024 - I квартал
Квартален
2024
Завршна сметка ВСРСМ 2023
Годишен
2023
Извештај за работата на Врховен суд на Република Северна Македонија за месец февруари 2024 година
Месечен
2024
Извештај за работата на Врховен суд на Република Северна Македонија за месец јануари 2024 година
Месечен
2024
Извештај за работата на Врховниот суд на Република Северна Македонија за 2023 година
Годишен
2023
Финасиски план 2024
Годишен
2024
Извештај на ВСРСМ за спроведување на Законот за СПИ од јавен карактер за 2023 година
Годишен
2023
Оценки и заклучоци по извештаите за работењето на судовите во Република Северна Македонија за 2022 година
Годишен
2022
Прва<12345...>Последна

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести