Kontaktet për personat me nevoja të veçanta [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Kontaktet për personat me nevoja të veçanta

Kontaktet për persona me nevoja të veçanta

 

PERSONI ZYRTAR PËR KOMUNIKIM ME QYTETARË ME AFTËSI TË KUFIZUARA:

- Fidaije Alidemi – Bashkëpunëtore gjyqësore

- Telefoni kontaktues:02/3136044

- Telefoni cellular:

- E- mail :    fidaije.alidemi@vsrm.mk

 

 

-Zëvendëse – Maja Dimitrovska – Këshilltare zëdhënëse

 

- Telefoni kontaktues:02/3136044

- E – mail:  maja.dimitrovska@vsrm.mk

Kontakt

Fidaije Alidemi

Telefon:
02 3 136 044
Telefon celular:

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_

Të rejat e fundit

 • Njoftim për publikun

  Njoftime  | 13 Mar 2020
  Këshilli i ankesave pranë Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, në mbledhjen e sotme shqyrtoi me rastin e ankesës së Rahillka Stojkovska – gjyqtare e Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, të parashtruar kundër vendimit të Këshillit gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut nr. 08-11/32 nga 24.09.2019 për shkarkimin e saj nga realizimi i funksionit të gjyqtarit dhe të njëjtën e refuzoi si të pa bazë dhe e konfirmoi vendimin e Këshillit gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut. [më shumë]
 • Njoftim për publikun

  Njoftime  | 10 Mar 2020
  Këshilli i ankesave pranë Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, në mbledhjen e djeshme shqyrtoi me rastin e ankesës së parashtruar të Kryetarit të mëparshëm – gjyqtari Jovo Vangellovski, të parashtruar kundër vendimit të Këshillit gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut nr. 08-11/30 nga 23.09.2019 për shkarkimin e tij nga realizimi i funksionit të gjyqtarit. [më shumë]

Të gjitha lajmet