Mendimet dhe konkluzionet ligjore [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Mendimet dhe konkluzionet ligjore

Mendimet dhe konkluzionet ligjore 

Kategori
Përmbledhje Data Shkarko
Konkluzione lidhur me aktgjykim të GJEDNJ Sinadinovska kundër RMV
Судење во Разумен Рок
25 Tet 2021
KONKLUZION
Општа седница
19 Tet 2021
KONKLUZION
Општа седница
19 Tet 2021
Parashkrimi i kërkesës së kontributeve të SPIMV
Облигациони односи
14 Kor 2021
Kërkesa e shkresave të lëndës
Судење во Разумен Рок
5 Kor 2021
Kompensimi i drejtë në shuma të veçuara
Судење во Разумен Рок
5 Kor 2021
Shpenzimet e procedurës
Судење во Разумен Рок
5 Kor 2021
Shënimi i urdhëresës për përmbarim në certifikatën e pasurisë mbi patundshmëritë e debitorit të falimentimit para hapjes së falimentimit dhe të drejtës së veçuar
Стечај
25 Maj 2021
Vendosja e Gjykatës revizore për të dhënat e cituara të zbatimit të gabuar të së drejtës materiale
Парнична постапка, Парнична постапка
25 Maj 2021
Ndërprerja e procedurës së zbatimit kur pala është person juridik mbi të cilin është ngritur procedurë e falimentimit
Извршна постапка
15 Shk 2021
E parë<12>E fundit

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_

Të rejat e fundit

 • Kryetarja e Gjykatës Supreme me paraqitje përshëndetëse të 15 – vjetorit të Akademisë së gjykatësve dhe prokurorëve publik

  Njoftim për opinionin  | 2 Dhj 2021
  Kryetarja e Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Besa Ademi, më 01.12.2021, pati paraqitjen e saj në ngjarjen solemne me rastin e shënimit të 15 vjetorit nga ekzistimi i Akademisë së gjykatësve dhe prokurorëve publik Pavel Shatev. [më shumë]
 • Njoftim për publikun

  Njoftim për opinionin  | 1 Dhj 2021
  Këshilli për vendimmarrjen e ankesave pranë Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, në seancën e sotme shqyrtoi me rastin e ankesës së Stojançe Ribarev, gjyqtar i Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, të deklaruar kundër vendimit të Këshillit gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut nr. 10-41/21-14 të datës 14.07.2021, për shkarkimin e tij nga ushtrimi i funksionit të gjyqtarit. [më shumë]
 • Njoftim për publikun

  Njoftim për opinionin  | 30 Nën 2021
  Këshilli për vendimmarrjen e ankesave pranë Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, në seancën e mbajtur më 29.11.2021 shqyrtoi me rastin e ankesës së Zoranço Micevski, gjyqtar i Gjykatës së Apelit Shtip, të deklaruar kundër vendimit të Këshillit gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut nr. 10-39/25 të datës 26.07.2021, për shkarkimin e tij nga ushtrimi i funksionit të gjyqtarit. [më shumë]

Të gjitha lajmet