Mendimet dhe konkluzionet ligjore [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Mendimet dhe konkluzionet ligjore

Mendimet dhe konkluzionet ligjore 

Kategori
Përmbledhje Data Shkarko
Konkluzion në lidhje me Rekomandimin e Byrosë për përfaqësimin e RMV para GJEDNJ mbi lëndën (Dimçevska kundër Maqedonisë së Veriut), nr.13919/18, 4.4.23
Кривична постапка
1 Nën 2023
Konkluzion - Veprimi mbi Iniciativën
Седница на судии
17 Tet 2023
Plotësimi i kushteve në mënyrë të përmbledhur për fitimin e të drejtës për rrogë shtesë te i njëjti punëdhënës gjatë një viti
Работни односи
9 Tet 2023
Konkluzion për zbatimin e principit të proporcionalitetit të implementuar në aktgjykimin e GJEDNJ, Radika Transporte SHPK Lubjana kundër RMV
Облигациони односи
9 Tet 2023
Shpenzimet e ekspertizës
Парнична постапка, Парнична постапка
15 Maj 2023
E drejta e të punësuarve në policinë gjyqësore për rrogë bonus dhe kompensimin e shpenzimeve për ushqim për punën e natës në kushte të përcaktuara në LMP
Работни односи
21 Mar 2023
Kompensimi i dëmit për shkak të privimit pabazë nga liria dhe për shkak të dënimit të pabazuar
Облигациони односи
21 Mar 2023
Përmbarimi i kërkesës në para ndaj RMV dhe organeve të saj - përcaktimi i mjeteve minimale për kryerjen e veprimtarisë
Извршна постапка
26 Dhj 2022
Plotësim të mendimit juridik - Kompetenca për përmbarimin e vendimeve të plotfuqishme dhe përmbaruese gjyqësore me të cilat përcaktohen masa të përkohshme
Извршна постапка
26 Dhj 2022
Përcaktimi i vlerës së tregut të patundshmërisë së eksproprijuar
Експропријација
23 Nën 2022
E parë<12345...>E fundit

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_

Të rejat e fundit


Të gjitha lajmet