Njoftim për mbajtjen e Seancës së përgjithshme të Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Njoftim për mbajtjen e Seancës së përgjithshme të Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut

Press realeses  |  Jun 13, 2022
Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, do të mbajë Seancë të përgjithshme elektronike përmes platformës ZOOM, më 15.06.2022 (e mërkurë), me fillim në orën 13,00, me këtë propozim:

 

R E N D    D I T E

 

1. Diskutimi mbi iniciativën për miratimin e qëndrimit parimor dhe mendimit juridik parimor, të parashtruar nga avokati Kirill Stojanovski përmes Shoqërisë së avokatëve Apostollski nga Shkupi.

2. Dhënia e mendimit për Projekt – ligjin për ekspertizë, të dorëzuar nga Ministria e Drejtësisë.

3. Diskutimi mbi iniciativën për miratimin e qëndrimit parimor dhe mendimit juridik parimor, të parashtruar nga Shoqëria e avokatit Staninov dhe Kolevski nga Shkupi.

4. Diskutimi mbi iniciativën për miratimin e qëndrimit parimor dhe mendimit juridik parimor, të parashtruar nga avokati Bllagoja Pandovski nga Shkupi.

 

 

   


Decision search

Court
Case number
Date
_