Njoftim për mbajtjen e seancës së Sektorit të veprave civile [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Njoftim për mbajtjen e seancës së Sektorit të veprave civile

Press realeses  |  Feb 15, 2024
Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 13.02.2024 mbajti seancë të Sektorit të veprave civile, në të cilën miratoi këtë:

 

                                                                         R E N D   D I T E

 

1. Aprovimi i Procesverbalit nga seanca e Sektorit të veprave civile të mbajtur më 25.12.2023;

2. Shqyrtimi dhe aprovimi i Raportit për qarkullimin e lëndëve në Sektorin e veprave civile për muajt nëntor dhe dhjetor 2023;

3. Shqyrtimi dhe aprovimi i Propozim – Raportit për punën e Sektorit të veprave civile për vitin 2023;

4. Shqyrtimi dhe aprovimi i Propozim – Programit për punën e Sektorit të veprave civile për vitin 2024;

 

Pas diskutimit të mbajtur, Sektori i veprave civile:

           

Lidhur me pikën e parë të rendit të ditës, miratoi Procesverbalin nga seanca e Sektorit të veprave civile, të mbajtur më 25.12.2023;

Lidhur me pikën e dytë të rendit të ditës, miratoi Raportin për qarkullimin e lëndëve në Sektorin e veprave civile për muajt nëntor dhe dhjetor 2023;

Lidhur me pikën e tretë të rendit të ditës, miratoi Raportin për punën e Sektorit të veprave civile për vitin 2023;

Lidhur me pikën e katërt të rendit të ditës, miratoi Programin për punën e Sektorit të veprave civile për vitin 2024;

                                                      

                                                                           Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

                                                                                                                                 Sektori i veprave civile

   


Decision search

Court
Case number
Date
_