Соопштение од одржана Општа седница на Врховниот суд на Република Северна Македонија [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Соопштение од одржана Општа седница на Врховниот суд на Република Северна Македонија

Новости  |  15.2.2024
Врховниот суд на Република Северна Македонија на ден 7.02.2024 година, одржа Општа седница, на која беше предложен и прифатен следниот предлог на:

 

Д Н Е В Е Н  Р Е Д

 

1. Одлучување по приговори на судии на Основниот суд Тетово, вложени против Годишниот распоред за работа на Основен суд Тетово за 2024 година, доставени од Судскиот Совет на Република Северна Македонија.

По одржаната расправа, Општата седница:
 

По точката од дневниот ред, донесе Заклучок со кој приговорите на судии на Основниот суд Тетово, вложени против Годишниот распоред за работа на Основен суд Тетово за 2024 година, се враќаат на одлучување до Судскиот Совет на Република Северна Македонија.

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_