Plani vjetor i punës [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Plani vjetor i punës

Plani vjetor i punës

 

Vit
Përmbledhje Vit Shkarko
Programi i punës së GJSRMV, për vitin 2024
Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut;; 
2024
Orari vjetor për punën e Kryetarit dhe gjyqtarëve në GJSRMV, për vitin 2023 të datës 07.03.2023 (Tekst i pastruar)
Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut; 
2023
Programi i punës së GJSRMV për vitin 2023
Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut; 
2023
Orari vjetor i punës së Kryetarit dhe gjyqtarëve të Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut për vitin 2023
Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut; 
2023
Vendim për ndryshimin dhe plotësimin e Orarit vjetor të punës së Kryetarit dhe gjyqtarëve në GJSRMV të datës 06.10.2022
Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut; 
2022
E parë<12>E fundit

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_

Të rejat e fundit


Të gjitha lajmet