Shtëpi [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut

Gjykatat e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Kërkoni aktgjykime/aktvendime

  Gjykata
  Numri i lëndës
  Data
  _

  Të gjitha lajmet

  • Njoftim nga seanca e mbajtur, e Sektorit për gjykim në afat të arsyeshëm

   Njoftim për opinionin  | 25 Tet 2021 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut
   Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 25.10.2021 (e hënë), mbajti seancë elektronike të Sektorit për gjykim në afat të arsyeshëm, përmes platformës ZOOM, në të cilën u propozua dhe u pranua: [më shumë]
  • Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, shënoi Ditën Evropiane të Drejtësisë – 25 Tetorin

   Njoftim për opinionin  | 25 Tet 2021 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut
   Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, sot shënoi Ditën Evropiane të Drejtësisë 25 – Tetorin, përmes organizimit të ditës së hapur në këtë gjykatë me vizitë të nxënësve nga shkolla e mesme profesionale SABA për administratë – e drejta. Shënimi i Ditës Evropiane të Drejtësisë, ka për qëllim t’ iu mundësojë qytetarëve të informohen me të drejtat e tyre themelore dhe me funksionimin e gjyqësisë, si dhe me afrimin e drejtësisë qytetarëve. [më shumë]
  • Njoftim për mbajtjen e Seancës së përgjithshme, të Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut

   Njoftim për opinionin  | 25 Tet 2021 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut
   Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, do të mbajë Seancë të përgjithshme më 27.10.2021 (e mërkurë), me fillim në orën 14,00, në sallën e katit të V, me këtë propozim: [më shumë]

  Të gjitha lajmet