Shtëpi [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Të rejat e fundit

 • Njoftime  | 30 Dhj 2020 | 

  Rezultate nga provimi i realizuar plotësues për nëpunës gjyqësor për Shpalljen publike nr. 2/2020

  Rezultate nga provimi i realizuar plotësues për nëpunës gjyqësor për Shpalljen publike nr. 2/2020 për vendin e punës Këshilltarë i pavarur gjyqësor – Kategoria B, niveli B1 – 1 (një) realizues. [më shumë]
 • Risi  | 23 Dhj 2020 | 

  NJOFTIM

  Në lidhje me shpalljen publike nr.2/20 nga 27.10.2020, për punësim të një nëpunësi gjyqësor për vendin e punës Këshilltarë i pavarur gjyqësor – 1 (një)realizues, kategoria B, niveli B1 [më shumë]
 • Njoftime  | 22 Dhj 2020 | 

  NJOFTIM

  Në lidhje me shpalljen publike nr.2/20 nga 27.10.2020, për punësim të një nëpunësi gjyqësor për vendin e punës Këshilltarë i pavarur gjyqësor – 1 (një) realizues, kategoria B, niveli B1 [më shumë]
 • Risi  | 14 Dhj 2020 | 

  Rezultate nga provimi i realizuar per nepunes gjyqesor per Shpallje publike nr.2/2020

  Rezultate nga provimi i realizuar për nëpunës gjyqësor për Shpalljen publike nr.2/2020 për vendin e punës Këshilltarë i pavarur gjyqësor – Kategoria B, niveli B1 – 1 (një) realizues [më shumë]
 • Risi  | 11 Dhj 2020 | 

  THIRRJE PUBLIKE

  Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut publikon THIRRJE PUBLIKE 03Su.nr.710/20-2 nga 11.12.2020 Me Vendim nr.44-9134/1 nga 03.11.2020 të publikuar në Gazetën zyrtare të RMV nr.264/2020, Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut miratoi pëlqim që Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut të realizojë zbatimin e procedurës për zgjedhje të personit juridik i cili kryen veprimtari ose posedon leje për grumbullimin dhe/ose transportimin, përpunimin, riciklimin dhe asgjësimin e mbeturinave të sendeve të tundshme – pajisjeve informatike të cilat janë të vjetra, që nuk përdoren dhe teknikisht të vjetruara. [më shumë]

Të gjitha lajmet

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_