Informacione te dobishme dhe linqe [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

INFORMACIONE TE DOBISHME DHE LINQE

 

            Sonja Gruevska – Administrator gjyqësor në Gjykatën supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut

Lidija Tanevska – Jadrovska - Këshilltar gjyqësor i pavarur në Kabinetin e Kryetarit të Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Shef i Kabinetit

Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë, së Veriut sipas nenit 8, nenit 9 dhe nenit 10 të Ligjit për qasje të lirë në informacione me karakter publik („Gazeta zyrtare e Republikës së Maqedonisë së Veriut“ nr.101/19), publikon në vijim:

 

LISTA E INFORMACIONEVE ME KARAKTER PUBLIK

 

1.TË DHËNA TË PËRGJITHSHME:

- titull: Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

- adresa: Bulevari „Krste Misirkov“ nr.8 Shkup

            - telefoni kontaktues: 02/3136044

- fax: 02/3237538

- e – mail:  info@vsrm.mk

- web faqja: www.vsrm.mk

 

2.PERSONA ZYRTAR PËR NDËRMJETËSIM TË INFORMACIONEVE ME KARAKTER PUBLIK

Snezhana Dimitrovska – bashkëpunëtore e lartë gjyqësore

- telefoni kontaktues : 02/3136044

- e – mail: snezana.dimitrovska@vsrm.mk

 MËNYRA E PARASHTRIMIT TË KËRKESËS PËR QASJE TË LIRË NË INFORMACIONE ME KARAKTER PUBLIK:

- me shkrim

- me gojë

 

4.LISTA E INFORMACIONEVE ME KARAKTER PUBLIK TË GJYKATËS SUPREME TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË VERIUT

-informacione për të dhëna të përgjithshme ;

- informacione për gjyqtarët e Gjykatës supreme të RMV;

- informacione për mbledhjet e përgjithshme;

- statistika e gjykatës;

- dipsozita kushtetuese ligjore, Rregullorja e punës, ligje procesuese;

-praktika gjyqësore: vendime të Gjykatës supreme, mendime parimore juridike dhe qëndrime, sentenca;

- njoftime për publikun;

- formularë dhe dokumente;

- prokurimi publik;

 

5.PERSON ZYRTAR NË ZYRËN PËR MARRËDHËNIE ME PUBLIKUN:

Maja Dimitrovska Jovanovska – Këshilltar- zëdhënëse

- telefoni kontaktues: 02/3136044

- e – mail: maja.dimitrovska@vsrm.mk

 

6. PERSONI ZYRTAR PËR KOMUNIKIM ME QYTETARË ME NEVOJA TË VEÇANTA:

- Fidaije Alidemi – Bashkëpunëtore gjyqësore

- telefoni kontaktues - 02/3136044

-  e – mail:  fidaije.alidemi@vsrm.mk

-Zëvendës - Maja Dimitrovska Jovanovska – Këshilltar - zëdhënës

           - telefoni kontaktues: 02/3136044

           - e – mail: maja.dimitrovska@vsrm.mk          

LINQE TË VENDIT

  Kuvendi i RMV

LINQE NDËRKOMBËTARE

 

 

 

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_

Të rejat e fundit

 • Njoftim për publikun

  Njoftim për opinionin  | 24 Sht 2020
  Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, informon publikun se më datë 23 shtator të vitit 2020, vendosi për lëndën e regjistruar si KVP2.nr.114/19, të formuar sipas kërkesave të parashtruara për shqyrtimin e jashtëzakonshëm të vendimit të plotfuqishëm, të parashtruara nga mbrojtësit e të akuzuarit Sead Koçan nga Shkupi. [më shumë]
 • Njoftim për publikun

  Njoftim për opinionin  | 23 Sht 2020
  UD Kryetar i Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Mr. Faik Arsllani, më datë 22 shtator të vitit 2020, në lokalet e Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, realizoi takim me ambasadoren e Republikës Federale të Gjermanisë N.E. Anke Hollshtajn. [më shumë]
 • Njoftim për publikun

  Njoftim për opinionin  | 21 Sht 2020
  UD Kryetar i Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Mr. Faik Arsllani, më datë 18 shtator të vitit 2020, në lokalet e Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, realizoi takim me ambasadorin e Republikës së Austrisë, N.E. Dr. Georg Vucas. [më shumë]

Të gjitha lajmet