Mendimet juridike parimore [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Mendimet parimore juridike

Mendimet juridike parimore 

Kategori
Përmbledhje Data Shkarko
Lejueshmëria e revizionit në konteste për përgjegjësi civile për ofendim dhe shpifje
Парнична постапка, Парнична постапка
12 Tet 2021
Prishja e marrëveshjes për punësim, për shkaqe personale, kur punëtori nuk i plotëson kushtet për kryerjen e punës dhe parashkrimi
Работни односи
13 Kor 2021
Masa e përkoshme
Извршна постапка
9 Kor 2021
Lejueshmëria e revizionit
Парнична постапка, Парнична постапка
28 Pri 2021
Lejueshmëria e revizionit në procedurat për mbrojtjen nga diskriminimi
Парнична постапка, Парнична постапка
28 Pri 2021
Kufizimi i të drejtave nga marrëveshja kolektive nëse në kohën e vlefshmërisë së marrëveshjes kolektive miratohet ligj
Работни односи
14 Dhj 2020
Përgjegjësia e dëmit të shkaktuar e shfrytëzuesve të rrugëve shtetërore
Облигациони односи
17 Qer 2019
Afati për ngritjen e akuzës nga ana e PP për ndjekje të veprave penale që kanë të bëjnë dhe që rrjedhin nga përmbajtja e ndjekjes së paligjshme të komunikimeve
Закон за Јавното обвинителство за гонење на кривични дела поврзани и кои произлегуваат од содржината на незаконско след.на комуникации
30 Jan 2019
E parë<1>E fundit

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_

Të rejat e fundit

 • Njoftim për publikun

  Njoftim për opinionin  | 30 Nën 2021
  Këshilli për vendimmarrjen e ankesave pranë Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, në seancën e mbajtur më 29.11.2021 shqyrtoi me rastin e ankesës së Zoranço Micevski, gjyqtar i Gjykatës së Apelit Shtip, të deklaruar kundër vendimit të Këshillit gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut nr. 10-39/25 të datës 26.07.2021, për shkarkimin e tij nga ushtrimi i funksionit të gjyqtarit. [më shumë]
 • Njoftim për publikun

  Njoftim për opinionin  | 29 Nën 2021
  Këshilli për vendimmarrjen e ankesave pranë Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, në seancën e sotme shqyrtoi me rastin e ankesës së Suzana Zdraveva, gjyqtare e Gjykatës së Apelit Shtip, të deklaruar kundër vendimit të Këshillit gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut nr. 10-39/25 të datës 26.07.2021, për shkarkimin e saj nga funksioni i gjyqtares. [më shumë]
 • Njoftim për mbajtjen e Seancës së përgjithshme të Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Njoftim për opinionin  | 26 Nën 2021
  Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, do të mbajë Seancë të përgjithshme elektronike përmes platformës ZOOM, më 06.12.2021 (e hënë), me fillim në orën 12,00, me këtë propozim: [më shumë]

Të gjitha lajmet