Njoftim nga Seanca e përgjithshme, e mbajtur e Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Njoftim nga Seanca e përgjithshme, e mbajtur e Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut

 |  19 Tet 2021
Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 19.10.2021 (e martë), mbajti Seancë të përgjithshme, elektronike përmes platformës ZOOM, në të cilën u propozua dhe u pranua:

RENDI I DITËS

1. Shqyrtimi dhe diskutimi i kërkesës së dorëzuar dhe të nënshkruar nga Anëtari i Këshillit gjyqësor – Koordinator për Gjykatën supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Hanif Zendeli.

2. Shqyrtimi i referatit me kërkesë për dorëzimin e procesverbalit nga seanca publike për lëndën OSZH.nr.3/2021, të evidentuar si 03Su.nr.735/21 të datës 17.09.2021.

Seanca e përgjithshme:

Lidhur me pikën e parë të rendit të ditës nxori konkluzion për kërkesën e dorëzuar dhe të nënshkruar nga Anëtari i Këshillit gjyqësor – Koordinator për Gjykatën supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Lidhur me pikën e dytë të rendit të ditës nxori konkluzion për kërkesën e dorëzimit të procesverbalit nga seanca publike për lëndën 0SZH.nr.3/2021.

 

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_