Njoftim për publikun [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Njoftim për publikun

Njoftim për opinionin  |  30 Nën 2021
Këshilli për vendimmarrjen e ankesave pranë Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, në seancën e mbajtur më 29.11.2021 shqyrtoi me rastin e ankesës së Zoranço Micevski, gjyqtar i Gjykatës së Apelit Shtip, të deklaruar kundër vendimit të Këshillit gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut nr. 10-39/25 të datës 26.07.2021, për shkarkimin e tij nga ushtrimi i funksionit të gjyqtarit.

Në seancën e njëjtë, Këshilli për vendimmarrjen e ankesave miratoi vendim për lëndën OSZH nr.9/2021, me të cilin ankesën e ankuesit e aprovoi, kurse aktvendimin e Këshillit gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut nr. 10-39/25 të datës 26.07.2021 e abrogoi dhe lëndën e ktheu në rishqyrtim dhe ri vendimmarrje.

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_