Njoftim nga Seanca e përgjithshme e mbajtur e Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Njoftim nga Seanca e përgjithshme e mbajtur e Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut

Risi  |  25 Mar 2024
Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 25.03.2024, mbajti Seancë të përgjithshme, me këtë propozim:

R E N D   D I T E

 

1. Diskutimi mbi Iniciativën për miratimin e mendimit juridik parimor, të paraqitur nga avokati Antonio Apostollski, përmes Shoqërisë së avokatëve APOSTOLLSKI nga Shkupi.

2. Diskutimi mbi Iniciativën për miratimin e qëndrimit parimor dhe mendimit juridik parimor të paraqitur nga Shoqëria e avokatëve Goxho, Kiçeec dhe Novakovski nga Ohri.

Në diskutimin e mbajtur, Seanca e përgjithshme:

Lidhur me pikën e parë të rendit të ditës, nxori Konkluzion me të cilin Iniciativa e paraqitur nga avokati Antonio Apostollski, përmes Shoqërisë së avokatëve APOSTOLLSKI nga Shkupi, nuk miratohet.

Lidhur me pikën e dytë të rendit të ditës, diskutimi do të vazhdojë në Seancën e ardhshme të përgjithshme.

 

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_