Gjykata Supreme mbajti dy seanca të gjyqtarëve [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Gjykata Supreme mbajti dy seanca të gjyqtarëve

Risi, Njoftim për opinionin  |  20 Maj 2024
Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, mbajti Seancë të gjyqtarëve më 16.05.2024 dhe më 20.05.2024.

 

Në seancat e gjyqtarëve, u shqyrtuan disa çështje me rëndësi të përgjithshme për punën e Gjykatës, dhe në lidhje me zbatimin e procedurave të brendshme të punës së Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut. Gjithashtu, në Seancën e gjyqtarëve u shqyrtuan edhe çështje që kanë të bëjnë me statusin e gjyqtarëve.

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_