U miratua aktgjykimi për rastin “Monstra”, me të cilin ankesat e të akuzuarve refuzohen si të pabaza [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

U miratua aktgjykimi për rastin “Monstra”, me të cilin ankesat e të akuzuarve refuzohen si të pabaza

Risi, Njoftim për opinionin  |  15 Sht 2023
U miratua aktgjykimi për rastin e njohur në publik si “Monstra”

       

 

Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, duke vepruar mbi rastin e njohur në publik si “Monstra”, pas seancës së mbajtur publike më 27.06.2023, dhe pas seancës së mbajtur më 15.09.2023, miratoi aktgjykim VKZH2-33/22, me të cilin ankesat e të akuzuarve A. D., A. I., dhe A. I., i refuzoi si të pabaza ndërsa aktgjykimin e Gjykatës së Apelit Shkup KOKZH- 109/21 të datës 31.03.2022, e konfirmoi në tërësi.  

 

 

 

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_