SHPALLJE PUBLIKE NUMËR 1/2020 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

SHPALLJE PUBLIKE NUMËR 1/2020

Risi  |  27 Tet 2020
Në bazë të nenit 3 paragrafit 2 të Ligjit për shërbimin gjyqësor (Gazeta zyrtare e Republikës së Maqedonisë nr.43/14) nenit 23 të Ligjit për marrëdhënie pune (“Gazeta zyrtare e Republikës së Maqedonisë” nr.167/15), Rregullores për organizim të brendshëm dhe sistematizim të vendeve të punës në Gjykatën supreme të Republikës së Maqedonisë dhe pëlqimit nga Ministria e financave nr. 18 – 5474/2 e datës 30.09.2020

 

GJYKATA SUPREME E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË VERIUT

publikon

SHPALLJE PUBLIKE NUMËR 1/2020

për punësim të 3 (tre) personave për kohë të pacaktuar për vendet e punës në vijim

     

   Teksti i plotë i shpalljes mund të shkarkohet në linkun vijues

 

    SHPALLJE 1/2020

 

 

 

   

 

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_