Të gjitha lajmet [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Lajm

Vit
Kategori

 • Risi  | 27 Tet 2020 | 

  SHPALLJE PUBLIKE NUMËR 2/2020

 • Risi  | 27 Tet 2020 | 

  SHPALLJE PUBLIKE NUMËR 1/2020

  Në bazë të nenit 3 paragrafit 2 të Ligjit për shërbimin gjyqësor (Gazeta zyrtare e Republikës së Maqedonisë nr.43/14) nenit 23 të Ligjit për marrëdhënie pune (“Gazeta zyrtare e Republikës së Maqedonisë” nr.167/15), Rregullores për organizim të brendshëm dhe sistematizim të vendeve të punës në Gjykatën supreme të Republikës së Maqedonisë dhe pëlqimit nga Ministria e financave nr. 18 – 5474/2 e datës 30.09.2020 [më shumë]
 • Risi  | 22 Tet 2020 | 

  Njoftim për publikun

  Me rastin e “25 Tetorit – Ditës Evropiane të Drejtësisë” e cila shënohet çdo vit në të gjitha shtetet evropiane [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 22 Tet 2020 | 

  Njoftim për publikun

  Shefi i Delegacionit të Bashkimit Evropian Ambasadori David Gir më datë 21.10.2020 realizoi vizitë, të parën protokollare në Gjykatën supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut. [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 20 Tet 2020 | 

  Njoftim për publikun

  Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, morri pjesë në Forumin e Shtatë rajonal për sundimin e të drejtës në Evropën Juglindore, që u mbajt më datë 16 dhe 17 tetor të vitit 2020, në organizim të Qendrës AIRE dhe organizatës Civil Rights Defenders, me temë KOVID – 19 dhe të drejtat e mbrojtura me Konventën Evropiane për të drejtat e njeriut. [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 24 Sht 2020 | 

  Njoftim për publikun

  Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, informon publikun se më datë 23 shtator të vitit 2020, vendosi për lëndën e regjistruar si KVP2.nr.114/19, të formuar sipas kërkesave të parashtruara për shqyrtimin e jashtëzakonshëm të vendimit të plotfuqishëm, të parashtruara nga mbrojtësit e të akuzuarit Sead Koçan nga Shkupi. [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 23 Sht 2020 | 

  Njoftim për publikun

  UD Kryetar i Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Mr. Faik Arsllani, më datë 22 shtator të vitit 2020, në lokalet e Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, realizoi takim me ambasadoren e Republikës Federale të Gjermanisë N.E. Anke Hollshtajn. [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 21 Sht 2020 | 

  Njoftim për publikun

  UD Kryetar i Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Mr. Faik Arsllani, më datë 18 shtator të vitit 2020, në lokalet e Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, realizoi takim me ambasadorin e Republikës së Austrisë, N.E. Dr. Georg Vucas. [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 18 Sht 2020 | 

  Njoftim për publikun

  Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut e njofton publikun se më datë 17 shtator të vitit 2020, vendosi për lëndët e regjistruara si KVPKOK2KVPnr.6/19 dhe KVPKOK2KVPnr.7/19, të formuara sipas kërkesave të parashtruara për shqyrtimin e jashtëzakonshëm të vendimit të plotfuqishëm, të parashtruara nga të akuzuarit Nikolla Gruevski, Gjoko Popovski dhe Gordana Jankullovska. [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 24 Kor 2020 | 

  Njoftim për publikun

  Këshilli për vendimmarrje të ankesave pranë Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut shqyrtoi për ankesën e Vlladimir Pançevski – gjyqtarë i Gjykatës themelore penale Shkup, të parashtruar kundër vendimit të Këshillit gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut nga 25.12.2019 të regjistruar me nr.08-22/40 nga 30.12.2019 dhe kundër aktvendimit të Këshillit gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut me nr.08-22/4 nga 17.07.2019. [më shumë]
E parë<12345>E fundit

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_