Të gjitha lajmet [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Lajm

Vit
Kategori

 • Njoftim për opinionin  | 17 Jan 2020 | 

  Takim me Drejtorin e AZGJ, z. Ylber Sela

  UD Kryetari i Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, mr- Faik Arsllani, në lokalet e Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut më 15 janar 2020, zhvilloi takim me z. Ylber Sela, drejtor i Agjencisë për zbatimin e gjuhës që e flasin të paktën 20% e qytetarëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe z. Llazo Matovski, udhëheqës i Sektorit për mbështetje të drejtorit. Në takim morën pjesë edhe përaqësues të kabinetit të kryetarit. [më shumë]
 • Risi  | 20 Dhj 2019 | 

  Vendime për zgjedhjen për punësim

  Vendime për zgjedhjen për punësim sipas shpalljes publike nr.1/2019 [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 20 Dhj 2019 | 

  Takim me Ambasadoren e Mbretërisë së Bashkuar në Republikën e Maqedonisë së Veriut

  UD Kryetari i Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, m-r Faik Arsllani, në lokalet e Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 18 dhjetor 2019, zhvilloi takim me E.S. znj. Rejçell Gallovej, Ambasadore e Mbretërisë së Bashkuar në Republikën e Maqedonisë së Veriut. [më shumë]
 • Risi  | 19 Dhj 2019 | 

  Rang - lista përfundimtare e kandidatëve sipas Shpalljes publike nr.1/2019

  Rang - lista përfundimtare e kandidatëve sipas Shpalljes publike nr.1/2019 për punësim të këshilltarë gjyqësor – Kategoria V niveli V1 – 5 (pesë) realizues, bashkëpunëtor i lartë gjyqësor – Kategoria V niveli V2 – 4 (katër) realizues, referent i lartë gjyqësor – daktilografi – Kategoria G niveli G1 - 2 (dy) realizues dhe referent i ri gjyqësor – realizues në shkresore – Kategoria G niveli G4 – 1 (një) realizues. [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 16 Dhj 2019 | 

  Takim i zhvilluar me Ambasadorin e Mbretërisë Holandeze në Republikën e Maqedonisë së Veriut

  UD Kryetari i Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, m-r Faik Arsllani, në lokalet e Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut më 11 dhjetor 2019, zhvilloi takim me E.T. z. Dirk Jan Kop, ambasador i Mbretërisë Holandeze në Republikën e Maqedonisë së Veriut. [më shumë]
 • Risi  | 13 Dhj 2019 | 

  Rezultatet nga provimi i realizuar për nëpunës gjyqësor sipas Shpalljes publike nr.1/2019

  Rezultatet nga provimi i realizuar për nëpunës gjyqësor sipas Shpalljes publike nr.1/2019 për punësim të këshilltarë gjyqësor – Kategoria V niveli V1 – 5 (pesë) realizues, bashkëpunëtor të lartë gjyqësor – Kategoria V niveli V2 – 4 (katër) realizues, referent i lartë gjyqësor – daktilografi – Kategoria G niveli G1 - 2 (dy) realizues dhe referent i ri gjyqësor – realizues në shkresore – Kategoria G niveli G4 – 1 (një) realizues. [më shumë]
 • Risi  | 28 Nën 2019 | 

  Rezultatet e përzgjedhjes administrative sipas Shpalljes publike nr.1/2019

  Rezultatet e përzgjedhjes administrative për Shpalljen nr.1/2019 për punësim të Kategoria V niveli V1 – 5 (pesë) reaëizues, bashkëpunëtorë i lartë gjyqësor – Kategoria V niveli V2 – 4 (katër) realizues, referent i lartë gjyqësor – daktilografi – Kategoria G niveli G1 - 2 (dy) realizues dhe referent i ri gjyqësor – realizues në shkresore – Kategoria G niveli G4 – 1 (një) realizues. [më shumë]
 • Risi  | 22 Nën 2019 | 

  NJOFTIM LIDHUR ME SHPALLJEN PUBLIKE nr.1/2019

  Njoftim për datën dhe kohën e mbajtjes së përzgjedhjes administrative. [më shumë]
 • Risi  | 20 Nën 2019 | 

  Pyetjet në ueb faqen

  Njoftim lidhur me shpalljen publike nr.1/2019 [më shumë]
 • Risi  | 19 Nën 2019 | 

  RANG LISTAT E INSTITUCIONEVE MA ARSIM TË LARTË

  Lidhur me shpalljen publike të publikuar nr.1/2019 të Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut [më shumë]
E parë<12>E fundit

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_