Njoftim nga Seanca e përgjithshme e Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Njoftim nga Seanca e përgjithshme e Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut

Risi  |  15 Shk 2024
Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut më 07.02.2024, mbajti Seancë të përgjithshme, në të cilën u propozua dhe miratua ky propozim:

 

 

                        R E N D   D I T E

 

1. Vendimmarrja mbi kundërshtimet e gjyqtarëve të Gjykatës Themelore Tetovë, të deklaruara kundër Orarit vjetor të punës së Gjykatës Themelore Tetovë, për vitin 2024, të dorëzuara nga Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Pas diskutimit të mbajtur, Seanca e përgjithshme:

 

Lidhur me pikën e rendit të ditës, nxori Konkluzion me të cilin kundërshtimet e gjyqtarëve të Gjykatës Themelore Tetovë, të deklaruara kundër Orarit vjetor të punës së Gjykatës Themelore Tetovë, për vitin 2024, të kthehen për vendimmarrje në Këshillin Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

 

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_