Gjykata Supreme dhe Koalicioni “Të gjithë për gjykim të drejtë”, nënshkruan një Memorandum për bashkëpunim [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Gjykata Supreme dhe Koalicioni “Të gjithë për gjykim të drejtë”, nënshkruan një Memorandum për bashkëpunim

Risi  |  6 Nën 2023
Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Koalicioni “Të gjithë për gjykim të drejtë” sot nënshkruan një Memorandum për bashkëpunim.

 

Kryetarja e Gjykatës Supreme, Besa Ademi, në ngjarjen e sotme theksoi se Gjykata Supreme dhe Koalicioni “Të gjithë për gjykim të drejtë”, kanë angazhime të përbashkëta që janë në interes të qytetarëve dhe për kthimin e besimit në gjyqësorin.

Ademi shtoi se, për Gjykatën Supreme bashkëpunimi me Koalicionin “Të gjithë për gjykim të drejtë”, ka një rëndësi të jashtëzakonshme dhe se në periudhën e ardhshme bashkëpunimi i ndërsjellë do të intensifikohet përmes aktiviteteve të përbashkëta dhe për përparimin e sistemit të drejtësisë.

Memorandumi i bashkëpunimit pasqyron vullnetin dhe gatishmërinë e të dyja palëve nënshkruese për të bashkëpunuar në fushën e sundimit të së drejtës, shtetit juridik, forcimit të kapaciteteve në gjyqësor, respektimit të standardeve për gjykim korrekt dhe të drejtë si dhe për përparimin e pavarësisë së gjyqësorit. 

 

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_