Shtëpi [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Të rejat e fundit

 • Risi  | 27 Tet 2020 | 

  SHPALLJE PUBLIKE NUMËR 2/2020

 • Risi  | 27 Tet 2020 | 

  SHPALLJE PUBLIKE NUMËR 1/2020

  Në bazë të nenit 3 paragrafit 2 të Ligjit për shërbimin gjyqësor (Gazeta zyrtare e Republikës së Maqedonisë nr.43/14) nenit 23 të Ligjit për marrëdhënie pune (“Gazeta zyrtare e Republikës së Maqedonisë” nr.167/15), Rregullores për organizim të brendshëm dhe sistematizim të vendeve të punës në Gjykatën supreme të Republikës së Maqedonisë dhe pëlqimit nga Ministria e financave nr. 18 – 5474/2 e datës 30.09.2020 [më shumë]
 • Risi  | 22 Tet 2020 | 

  Njoftim për publikun

  Me rastin e “25 Tetorit – Ditës Evropiane të Drejtësisë” e cila shënohet çdo vit në të gjitha shtetet evropiane [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 22 Tet 2020 | 

  Njoftim për publikun

  Shefi i Delegacionit të Bashkimit Evropian Ambasadori David Gir më datë 21.10.2020 realizoi vizitë, të parën protokollare në Gjykatën supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut. [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 20 Tet 2020 | 

  Njoftim për publikun

  Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, morri pjesë në Forumin e Shtatë rajonal për sundimin e të drejtës në Evropën Juglindore, që u mbajt më datë 16 dhe 17 tetor të vitit 2020, në organizim të Qendrës AIRE dhe organizatës Civil Rights Defenders, me temë KOVID – 19 dhe të drejtat e mbrojtura me Konventën Evropiane për të drejtat e njeriut. [më shumë]

Të gjitha lajmet

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_