Shtëpi [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Të rejat e fundit

 • Risi  | 24 Jan 2020 | 

  Takim me ambasadorin e SHBA – ve, në Republikën e Maqedonisë së Veriut

  UD Kryetari i Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Mr. Faik Arsllani, në lokalet e Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 21 janar 2020, zhvilloi takim me ambasadorin e SHBA – ve, në Republikën e Maqedonisë së Veriut ES Kejt Mari Brns, e cila shoqërohej nga znj. Dajana Palekvin, këshilltar politk dhe znj. Kristina Karanakova, analist politik. [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 17 Jan 2020 | 

  Takim me Drejtorin e AZGJ, z. Ylber Sela

  UD Kryetari i Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, mr- Faik Arsllani, në lokalet e Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut më 15 janar 2020, zhvilloi takim me z. Ylber Sela, drejtor i Agjencisë për zbatimin e gjuhës që e flasin të paktën 20% e qytetarëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe z. Llazo Matovski, udhëheqës i Sektorit për mbështetje të drejtorit. Në takim morën pjesë edhe përaqësues të kabinetit të kryetarit. [më shumë]
 • Risi  | 20 Dhj 2019 | 

  Vendime për zgjedhjen për punësim

  Vendime për zgjedhjen për punësim sipas shpalljes publike nr.1/2019 [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 20 Dhj 2019 | 

  Takim me Ambasadoren e Mbretërisë së Bashkuar në Republikën e Maqedonisë së Veriut

  UD Kryetari i Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, m-r Faik Arsllani, në lokalet e Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 18 dhjetor 2019, zhvilloi takim me E.S. znj. Rejçell Gallovej, Ambasadore e Mbretërisë së Bashkuar në Republikën e Maqedonisë së Veriut. [më shumë]
 • Risi  | 19 Dhj 2019 | 

  Rang - lista përfundimtare e kandidatëve sipas Shpalljes publike nr.1/2019

  Rang - lista përfundimtare e kandidatëve sipas Shpalljes publike nr.1/2019 për punësim të këshilltarë gjyqësor – Kategoria V niveli V1 – 5 (pesë) realizues, bashkëpunëtor i lartë gjyqësor – Kategoria V niveli V2 – 4 (katër) realizues, referent i lartë gjyqësor – daktilografi – Kategoria G niveli G1 - 2 (dy) realizues dhe referent i ri gjyqësor – realizues në shkresore – Kategoria G niveli G4 – 1 (një) realizues. [më shumë]

Të gjitha lajmet

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_