Njoftim për publikun [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Njoftim për publikun

Risi  |  22 Tet 2020
Me rastin e “25 Tetorit – Ditës Evropiane të Drejtësisë” e cila shënohet çdo vit në të gjitha shtetet evropiane

Me rastin e “25 Tetorit – Ditës Evropiane të Drejtësisë” e cila shënohet çdo vit në të gjitha shtetet evropiane, me qëllim që drejtësia të jetë më afër qytetarëve dhe opinionit më të gjerë dhe ata të njoftohen me realizimin e saj, gjegjësisht t’u mundësohet që për së afërmi të njihen me të drejtat e tyre themelore që janë në kompetencë të Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Ju ftojmë që në faqen zyrtare të Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut www.vsrm.mk , të parashtroni pyetje ose të shënoni komentet dhe propozimet Tuaja, që do të kontribuojnë në zbatimin më efikas të drejtësisë.

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_