Gjykata Supreme mbajti Seancë të gjyqtarëve [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Gjykata Supreme mbajti Seancë të gjyqtarëve

Risi  |  21 Maj 2024
Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut mbajti Seancë të gjyqtarëve

            

Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut mbajti Seancë të gjyqtarëve, në të cilën kryetarja e Gjykatës Supreme, Besa Ademi, i informoi gjyqtarët e Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut lidhur me procedurën e filluar penale kundër një gjyqtari të Gjykatës Supreme, për aktivitetet e marra dhe bashkëpunimin me institucionet kompetente lidhur me rastin dhe aktvendimin për largimin e përkohshëm nga realizimi i funksionit të gjyqtarit. Në Seancën e sotme të gjyqtarëve, u theksua se disa nga angazhimet themelore të Gjykatës Supreme si gjykatë më e lartë janë sundimi i të drejtës, gjyqësor i pavarur dhe efikas i lirë nga çdo lloj ndikimi dhe luftë efikase kundër korrupsionit në përputhje me parimet e procedurës penale.

 

 

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_