Në Gjykatën Supreme është dorëzuar mendimi i Prokurorisë Publike për lëndën “Monstra” [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Në Gjykatën Supreme është dorëzuar mendimi i Prokurorisë Publike për lëndën “Monstra”

Njoftim për opinionin  |  17 Mar 2023
Për shkak të interesimit të publikut, informojmë se në Gjykatën Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut është dorëzuar mendimi i Prokurorisë Publike të Republikës së Maqedonisë së Veriut për lëndën “Monstra”.

 

Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, në përputhje me Ligjin për procedurë penale menjëherë pas pranimit të lëndës “Monstra”, e dërgoi të njëjtën për mendim në Prokurorinë Publike të Republikës së Maqedonisë së Veriut, përkatësisht më 25.11.2022. 

Gjykata Supreme e RMV, i ndërmerr të gjitha aktivitetet ligjore që lëndët në mënyrë të shpejtë të dorëzohen nga Prokuroria e RMV në Gjykatën Supreme të RMV, me qëllim që për të njëjtat me përditësim të veprohet dhe të vendoset.

 

 

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_