Njoftim nga Seanca e përgjithshme e mbajtur e Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Njoftim nga Seanca e përgjithshme e mbajtur e Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut

Njoftim për opinionin  |  20 Maj 2022
Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 19.05.2022 (e enjte), mbajti Seancë të përgjithshme elektronike përmes platformës ZOOM, në të cilën u propozua dhe miratua:

 

RENDI  I  DITËS

 

1. Ndryshimi i vendimit për emërimin e anëtarëve të Këshillit për vendimmarrjen e ankesës të deklaruar kundër aktvendimit të Këshillit gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Seanca e përgjithshme:

Lidhur me këtë pikë të rendit të ditës, miratoi vendim për ndryshimin e vendimit për emërimin e anëtarëve të Këshillit për vendimmarrjen e ankesës të deklaruar kundër aktvendimit të Këshillit gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

 

 

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_