NJOFTIM [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

NJOFTIM

Njoftime  |  8 Tet 2019
Për shkak të interesimit të madh të mediave, informojmë opinionin se lënda e evidentuar në Gjykatën supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut Vkzh2.nr.26/2019 është duke u punuar dhe ndërrmeren veprime të procesit përgatitor që nevoitet të sigurojnë kompletimin e lëndës, që këshilli të mundet të veprojë sipas të njëjtës. Në këtë moment, lënda është kthyer në mënyrë administrative në Gjykatën e apelit Shkup, që pasi të ndërrmer veprime të duhura do ta dorëzojë në Gjykatën supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut për të vepruar më tej.
   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_